Enghaveskolen - Faaborg Friskole

• info@enghaveskolen-faaborg.dk

Opslagstavlen

• ikon
    Kære forældre på Enghaveskolen.

Først en stor tak til de forældre og bedsteforældre, der hjælp os i klasserne fredags. Det var herligt at møde mandag morgen til en flot julepyntet skole. Selv på lærerværelset var der pyntet op.

Vi nød en stemningsfuld Luciamorgen her til morgen, hvor de store piger smukt sang for os. Jer, der ikke havde mulighed for at deltage i dag, har lejlighed til at opleve pigerne d. 20. december til vores julekomsammen. Jeg har vedhæftet invitation til aftenen herunder. Bemærk, at der ikke serveres mad den aften. Der kan købes æbleskiver.

Mange glade decemberhilsner
    Lisbeth

Lisbeth Larsen den 07-12-2018
  • ikon
    Vi gør opmærksom på, at dato for Lucia-morgen er ændret til fredag, den 7. december 2018 kl. 8.15. Den 13. december er der således alm. morgensang og fredag den 14. december er det 1.kl., der står for morgensang.
    Hanne Kok den 26-11-2018